We zijn enorm blij en voelen ons gezegend dat we kunnen beginnen met de pioniersplek! Dat kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we gaven nodig die we van God krijgen om dit werk te kunnen doen. En we hebben gaven van mensen nodig die in deze pioniersplek geloven en met ons hopen dat hieruit iets moois ontstaat!

Elk dubbeltje, elke euro is hiervoor welkom. Het hoeven geen grote bedragen te zijn. En als je meer kunt missen is dat natuurlijk ook fijn.

Je kunt heel simpel doneren via onze site. Je kunt met iDEAL betalen, met creditcard en nog wat meer opties.

Je giften zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting (vanaf 1% van je inkomen met een maximum van 10%). Onze rekening wordt beheerd door de Classis Noord-Brabant, Limburg en Réunion Wallonne en die heeft een ANBI-status. Doe je dat nog in 2019, dan kun je het dus nog meenemen in de aangifte van dit jaar.

Wil je langduriger bijdrage aan de pioniersplek met een periodieke gift (aftrekbaar zonder drempel), neem dan contact met ons op. We hebben de papieren voor je klaarliggen!

Voor elke steun zijn we even dankbaar: dank je wel!

Een gezellige jaarwisseling gewenst en Gods zegen voor 2020!